ARCÁPOLÁS

ARCÁPOLÁS

GUINOT ARCKEZELÉSEK

A világ közel 70 országában több, mint 11000 szépségszalonban használt GUINOT termékek biztosítják a professzionális márka vezető szerepét a szépségápolásban.

A különleges és egyedi kezelések, mint például a Hydradermie / Hydradermie Lift nemzetközi tekintélynek és elismertségnek örvendenek.

A szalonkezeléseken kívül a GUINOT márka arc- és testápoló, gyantázás utáni, valamint fényvédő és különleges férfikozmetikai készítmények széles skáláját kínálja.

A Jean Daniel Mondin gyógyszerész tulajdonában lévő és általa vezetett GUINOT csoport Franciaországban megkérdőjelezhetetlen vezető szerepet játszik a kozmetikai szalonkezelések piacán, forgalma állandó növekedést mutat.

A GUINOT nemzetközi tekintéllyel rendelkező, széles körben ismert és elismert márkanév.

HYDRADERMIE - Élvezet és hatékonyság a szépségápolásban
Tovább >>

HYDRADERMIE LIFT - Korszerű feszesítés már az első alkalommal látható eredménnyel
Tovább >>

LIFTOSOME - Ráncfeltöltés és feszesítés
Tovább >>

BEAUTÉ NEUVE - Hámlasztó hatás a megújult bőrért
Tovább >>

AROMA ARCKEZELÉS - A növények minden ereje a bőr megszépítésének szolgálatában
Tovább >>

Payot

Hölgyeknek Kollasztinos hidratáló maszk és Anti-Age fiatalító lifting kezelésünk a legsikeresebb a vendégeink körében.

Rosa Graf

Csendes-óceáni Thalasso alga-kaviár ránctalanító kezelés, és a fiatalok körében oly népszerű AmintaMED zsírosbőr kezelés egyaránt megtalálható szalonunk kínálatában.

Kaviczky

Fő hatóanyaga a világon egyedülálló huminsavban gazdag hévizi iszap, amely természetes regeneráló hatású, ezen-kívül biológiai tisztaságú illóolajokat és antioxidánsokban gazdag gabonakivonatokat is tartalmaz, így összhangban van a bőrrel, és természetes módon szépít!

Microdermabrázió

Speciális géppel végzett kiemelkedően hatékony peelingkezelés, amely bőrmegújító, ránctalanító, halványító hatású. Hegek kezelésére is kiválóan alkalmas. Kristá-lyokkal és vákuummal történő csiszolás, amelyet ultrahang segítségével végzett, speciálisan ehhez kifejlesztett szérumos ápolással fejezünk be.

Riso

Figyelmükbe ajánljuk diplomás szakembereink által végzett szemöldök, szemhéj és szájkontúr tartós smink-tetoválást, Riso - az EU által bevizsgált - német növényi alapú festékekkel, amelyek nem tartalmaznak rákkeltő AZO anyagokat.

Thal’ion

A Thal’ion gyártója, Bretagne partjainál termelő alga szakértő: éppen 100 éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tenger vizében élő, gyógyászati és más célokra használható algák kitermelésével és feldolgozásával. A fejlett gyártástechnológiának köszönhetően kivételesen tiszta algakivonatok előállítására képesek, azok nem kívánt hatásainak teljes kiküszöbölésével, így termékeik biztonsággal használhatók a legmagasabb igényű szépészeti célokra, teljesítve minden szigorú nemzetközi előírást.

Az algák sejtjeiben, mint miniatűr laboratóriumokban koncentrálódnak a tengervíz alkotórészei, így egyetlen kilogramm alga annyi nyomelemet vagy más hatóanyagot tartalmazhat, mint 10 000 – 100 000 liter víz, néhány grammjuk elegendő a szervezet egyensúlyi állapotának helyreállításához, vagy a hatékony szépészeti kezeléshez.

Tű nélküli mezoterápia

Az arc-, vagy testkezelés során csatornát nyitunk a sejtmembránon, így lehetővé téve a hatóanyagok közel 90%-os koncentrációban való bejutását a bőr mélyebb rétegeibe, így ránc-, valamint cellulit kezelő hatóanyagokat is bejuttathatunk a bőrbe.

Rádiófrekvencia

Az arckezelés során aktiváljuk a bőr természetes funkcióit, így több kollagént, elasztint és hyaluronsavat termel, amely fokozza rugalmasságát, csökkenti a ráncmélységet. A test kezelésénél mélyebben ingereljük a szövetek anyagcsere folyamatait, így beindítjuk a zsírlebontást, kisimítjuk a cellulitos bőr egyenetlenségeit.

Kérem tekintse meg letölthető árlistánkat (xls)

Szépségszalon | Fodrászat | Arcápolás | Kozmetika | Lábápolás