FÉRFIAKNAK

KEZELÉSEK FÉRFIAKNAK

Guinot

Világszerte vezető kozmetikai cég, melynek speciális öregedésgátló termékei 56 biológiailag aktív összetevőt tartalmaznak. A Hydradermie egy világhírű kozmetikai kezelés férfiak számára, melynek során nagy frekvenciájú és galvanikus áramot, ionizációt és oxigenizációt alkalmazunk.

Thal’ion

A Thal’ion gyártója, Bretagne partjainál termelő alga szakértő: éppen 100 éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tenger vizében élő, gyógyászati és más célokra használható algák kitermelésével és feldolgozásával. A fejlett gyártástechnológiának köszönhetően kivételesen tiszta algakivonatok előállítására képesek, azok nem kívánt hatásainak teljes kiküszöbölésével, így termékeik biztonsággal használhatók a legmagasabb igényű szépészeti célokra, teljesítve minden szigorú nemzetközi előírást.

Az algák sejtjeiben, mint miniatűr laboratóriumokban koncentrálódnak a tengervíz alkotórészei, így egyetlen kilogramm alga annyi nyomelemet vagy más hatóanyagot tartalmazhat, mint 10 000 – 100 000 liter víz, néhány grammjuk elegendő a szervezet egyensúlyi állapotának helyreállításához, vagy a hatékony szépészeti kezeléshez.

Rosa Graf

Csendes-óceáni Thalasso alga-kaviár ránctalanító kezelés, és a fiatalok körében oly népszerű AmintaMED zsírosbőr kezelés egyaránt megtalálható szalonunk kínálatában.

Kérem tekintse meg letölthető árlistánkat (xls)

Szépségszalon | Fodrászat | Arcápolás | Kozmetika | Lábápolás